Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya yakın açılmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku çabucak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak yapıda olmalıdır.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Elektrikli kilitler, elektrik kesintisinden sonrasında birlikte bapyı kapalı tutan bir mekanizmaya karşı aksaklık korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları karınin idealdir. Kapıları haricen kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme esnasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal eylemek ve montajını uygulamak binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı hevesli şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıhun üründe yanılgı konstrüksiyonlmaması gereken bir hizmetlemdir.

Bu doğrultuda mevki bile bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın Yangın Kapısı Fiyatları yönetmeliğine yaraşır bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Birbirinden olabildiğinde ırak olması gereken yangın merdiveni kapıları yağmurlama sistemi kâin ve namevcut özelliğe bakarak bileğmedarımaişetkenlik gösterecektir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda bilirkişi olan Kale’nin, Kale yangın bapsı Yangın Çıkış Kapısı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve içeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme havadanlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatısıra firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Tuzakışbilgiş merkezi, yedinci sanat, okul, hastane kabilinden toplu ömür alanlarında yangın kapısı kullanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel kabilinden binalarda da acil çıkış bapları yangın Yangın Kapısı simultane kullanılır ve kombine tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise hareket üzere durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Özellikle yeni imar kanunuyla bile sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page